120120

Börjar undra hur vissa människor är funtade, eller börjar och börjar. Har väl undrat det ett tag. Men det blir mer och mer för varje dag som går att man bara undrar mer och mer. När man sitter i kassan på jobbet får man höra en hel del. Både bra och dåliga grejer. Man är van med att vissa kanske klagar och gnäller en del, men det är inget man tar personligt utan man plockar fram sitt bästa leenden och försöker vara så där übertrevlig. Det funkar för det mesta. Men sen kommer det såna där jättegnälliga människor som klagar sönder en på grejer som inte ens är något man har ansvaret för. Det är inte jag som kommit på det här med återbäringen och hur det fungerar men man måste ändå sitta där och lyssna på när vissa klagar. Ja visst, det är tråkigt att man inte kan efterregistrera sitt köp om man glömt att dra kortet. Men det är så systemet fungerar. Det är inget vi kan göra åt det. Hade en kund idag som var extremt grinig och klagade på det, fast det var inte ens hon som hade glömt att dra kortet. Så vet inte varför hon ska komma där och gnälla. Men jag plockade fram leendet ordentligt och körde vidare. Fick höra av en av kunderna efter att hon tyckte att jag alltid är väldigt trevligt. Sånt är allt skönt att höra.

Är mer och mer inne på att det kanske är dags att hitta något annat. Men samtidigt vet jag inte vad jag vill göra heller. Det finns för och nackdelar med allt. Får väl fundera och se vad som väger över. Det tar väl sin lilla tid att komma fram till något. Men det lutar väl lite åt att plugga någon distansutbildning bara för att kunna jobba samtidigt. Men det är ett senare problem. Har en helg att ta mig igenom först..


Fina fan

Såg en artikel om ett band som gjorde en cover och alla 5 spelade på samma gitarr. Som den stora youtubenörden jag är var jag tvungen att gå in och kolla. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den under morgonen, men den är ju så sjukt bra. Lyssnade även på några andra låtar, dom är riktigt bra. Absolut några jag kommer fortsätta hålla koll på.



Annars då, nja det har väl inte hänt så mycket. Sitter och driver hästmänniskor till vansinne. Blir lätt så när dom är lättstötta och inte kan ta ett skämt. Jag ska tydligen respektera andras åsikter och intressen, men dom ska tydligen inte respektera att jag tycker att hästhoppning är att man leker med maten. Nej jag tycker minsann att det fanns andra som var mer värda att vinna jerringpriset. Men det är deras val och jag skiter fullständigt i vad dom tycker. Jag har min åsikt och jag tänker inte ändra den.

120107

Idag på jobbet så hände det något väldigt roligt. Mellan 16 och 17 idag så var det onekligen en väldigt intressant timme att sitta i kassan. Det roligaste var när det kom in två herrar i 25 års åldern kanske. Dom var vitsminkade i ansiktet med rött och svart runt hela ögonen, långt svart hår osv. Så lägger dom fram varsitt paket med nylonstrumpor, den där knästrumpvarianten. Jag fick jobba extremt mycket med att inte börja asgarva. Jag har allt som oftast väldigt lätt för att börja skrattan är det händer sånt där. Men det gick bra just då, men sen när jag hade andra kunder så satt jag där och fick bita mig i kinderna för att inte börja skratta. Började undra om det var maskerad på gång. Haha det gjorde ju min dag väldigt rolig.

Sen är det ju alltid lite kul när det kommer folk och säger att man jobbar för fort. Ja det blir ju lätt så när man får alla streckkoder vända åt rätt håll. Men det är bra med såna kunder som man kan skämta med, det är en sån som alltid skämtar. Såna gillar man. Sen finns det ju andra som man verkligen får slå på charmen ordentligt. Men det är bara att hålla med om allt dom säger så brukar dom bli nöjda. I en liten håla som denna så känner man ju igen allt och alla så man vet vilka som behöver lite extra charm haha.

Sen kan man ju å andra sidan tänka lite på vad man ska göra med sitt liv. Det är väl rätt bra nu, men framtiden kanske vore kul om det var något annat. Men frågan är bara vad man ska göra. Vore ju rätt bra att komma på det snart kan man tycka. Har man inget direkt drömyrke så blir det lite svårt. Har aldrig haft något sånt som jag verkligen vill göra. Det är väl dags att fundera lite på det så man kanske kommer på något bra.

RSS 2.0